FILMAVOND: HORS NORMES @ The Me Project

The Me Project gelooft er heilig in dat we ieders eerlijke verhalen moeten horen zodat we weten dat we niet alleen zijn, weten wie we zijn en waar we vandaan komen en: weten hoe we verder moeten! Daarom wil ik jou graag uitnodigen deze film met mij te zien.

 

HORS NORMES ) is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van INTOUCHABLES). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart.

 

Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Kateb) leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

 

Aanvang: zondag 7 juni – inloop 19.30 uur. Start film: 20.00 uur
Adres: Meerstraat 8, Valkenswaard. Op de 2e verdieping.
Prijs: €10,00
Aanmelden:  App 06 46381913, of mail me even: ilse@themeproject.nl
Dan stuur ik je een tikkie en ben je verzekerd van een plekje.: 
Concept: Bring your own. Bij aanvang: koffie en thee met iets lekkers.

 

Ik hoop je te zien!

Geen reactie's

Geef een reactie