POWER OF THE HEART @ The Me Project

The Me Project gelooft er heilig in dat we ieders eerlijke verhalen moeten horen zodat we weten dat we niet alleen zijn, weten wie we zijn en waar we vandaan komen en: weten hoe we verder moeten! Daarom wil ik jou graag uitnodigen deze film met mij te zien.

Het is alweer een tijdje geleden! Maar 15 december is het zover: filmavond bij The Me Project. En dit keer draaien we de film: Power of The Heart. 

Op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek op het gebied van neurocardiologie is steeds duidelijker geworden dat het hart meer dan een orgaan is in ons lichaam. Met veel meer eigenschappen dan alleen een pompfunctie.

Het hart heeft een eigen netwerk van tienduizenden neuronen. Ook wel hartbrein genoemd. Het hart stuurt zelfs veel meer signalen naar het brein als vice versa.

Ik ben zelf allerminst gespecialiseerd in neurocardiologie maar ik vind het wel machtig interessant. Op deze avond start ik daarom met een korte introductie over “het volgen van je hart.”

Want wat is dat nou? En vooral: hoe doe je dat nou?

Geïnteresseerd?
Kom dan op zondagavond 15 december naar The Me Project – Meerstraat 8 – Valkenswaard.
Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Kosten: €10,00

Aanmelden? Stuur me een appje: 06 46381913
Ik stuur je direct een tikkie. Daarmee is je plaats verzekerd.

Koffie en thee is aanwezig. Zin in een wijntje of iets anders? Bring your own.

Ik hoop je in de feestdagen drukte te mogen ontmoeten. En als je geïnteresseerd bent in een meer vervuld leven, in contact met jezelf, je hart en dat wat je graag doet. Is dit misschien wel een heel mooi moment om je intenties voor 2020 te zetten.

Ik hoop je te zien! ❤️

Geen reactie's

Geef een reactie