Familieopstellingen

Benieuwd naar familieopstellingen? En de werking hiervan?
Wat het voor je zou kunnen betekenen? Lees dan zeker even verder!

Familieopstellingen is een simpele maar doeltreffende werkvorm. Het idee hierachter is eenvoudig: onze familie en voorouders spelen een veel grotere rol in ons leven dan we werkelijk beseffen.

Jij behoort tot een gezin. Dat gezin maakt deel uit van een familie. Je bent erin opgegroeid. Of je hebt je gezin of familie door omstandigheden niet of nauwelijks gekend. Misschien heb je zelf ook weer een gezin. Met een partner en / of kinderen.

Hoe dan ook, jij behoort tot een familiesysteem met zijn geschiedenis. Die ieder op hun eigen en unieke manier omgaan met dingen, gevoeligheden, geluk en verdriet.

Bots je in het leven keer op keer tegen dezelfde dingen aan waar je maar geen helderheid in krijgt? Wat je verhindert voluit te leven?

Overweeg dan eens een familieopstelling. Het geeft op wonderlijke en ontroerende wijze inzicht in onbewuste patronen die ten grondslag liggen aan datgene wat in jouw systeem van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Vele malen heb ik gezien, wat een impact een familieopstelling kan hebben. Hoe mensen steeds weer ontroerd zijn. Diep geraakt. Of met een dieper besef van wie ze zijn en waar ze vandaan komen naar buiten gaan.

Inzicht maakt dat je kunt veranderen. Dat kost tijd. Maar als je jezelf de tijd en de ruimte gunt, om datgene wat onbewust in jou leeft, diepgaander te leren kennen, kun je veranderen. Dat alleen al maakt een familieopstelling de moeite waard!

Opstellingen brengt beweging rondom ziekte, relaties, familie, kinderen, geld, je loopbaan, verwachtingen, verlangens. Het helpt ook als je je moe, rusteloos, gestresst, depressief of angstig voelt. Kortom: familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk en / of prive vastloopt in terugkerende thema’s en patronen, zonder echt te weten waardoor.

Heb jij interesse in een familieopstelling? Op vrijdagavond 20 juli, 24 augustus en 21 september ben je van harte welkom op de Meerstraat 8 in Valkenswaard. Op 21 juli ben je van harte welkom in s’-Hertogenbosch.

Voor meer informatie over de opstelling, kosten en tijden: klik hier!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.