RETREAT: Reinvent yourself @ THE ME PROJECT

 

Is dit het nu? 

 

Je gaat naar je werk en op zich is het niet onaardig. Je collega’s zijn leuk. De mensen om je heen zijn tof. Je verdient maandelijks een fijn salaris.

De omstandigheden zijn goed maar er is altijd iets van binnen wat zegt: “is dit het nu?” Je vraagt je af of er niet iets meer is. Je mist een stukje zingeving. Het leven bestaat uit routine, waar je goed bij gedijt. Tegelijkertijd heb je het gevoel dat je geleefd wordt.  

 

Vroeger was jij degene die bij de studie en beroepskeuze test niet wist wat je zou moeten kiezen. Degene die een droom had, die niet verwezenlijkt kon worden om een of andere reden. Er is al jaren een stemmetje aanwezig wat zegt: “ga nu toch die stap eens wagen om….”

 

Je krijgt het echter niet voor elkaar die stap te zetten. Je zoekt. Denkt na. Maar omdat het leven verder prima is, leef je lekker verder en doe je je ding. En toch… Als je in de stilte bent of op de bank zit… Komt het altijd weer even naar boven, een onbestemd gevoel. Daar wil je iets mee doen. Maar wat dan en hoe? 

 

Tijd voor actie! Ik ga met jou helder krijgen wat er nu precies aandacht vraagt. Hoe je meer zingeving in je leven kunt krijgen. Hoe dat onbestemde gevoel een plek te geven. Op drie zaterdagen begeleid ik je met veel humor door de zin en onzin van het leven. Ik doe dat niet alleen maar samen met Wilhelmien Kluijtmans.

Wilhelmien ken ik al jaren en is wat mij betreft een van de earth-keepers die Nederland rijk is. 

 

Wat is een earth keeper? Mensen die hun natuurlijke balans hebben behouden en leven in harmonie met hun omgeving. Die nog onaangetast zijn door de wetten en godsdiensten die wij mensen zelf gemaakt hebben. Die geen verstorende lagen van het ego kennen. Die als geen ander weten hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe noodzakelijk het is om de aarde te koesteren. Dat zijn Earth Keepers. Er is uiteraard ook een prachtige film van deze Earth Keepers gemaakt: Down to Earth. 

 

Ik zie om me heen steeds meer mensen die zich afvragen hoe een meer verbonden leven te leiden. Deze drie daagse richt zich op wezenlijke vragen.

We hoeven echt niet massaal in de natuur te leven om meer verbinding te ervaren. Dat kan ook gewoon in het dorp waar je woont of in de stad. Alles wat er nodig is is aandacht, tijd en ruimte. Samen met Wilhelmien zet ik je stil bij jouw gevoelens en gedachten. We spiegelen en scheppen helderheid in hoe jij een meer verbonden leven kunt leiden. Als je graag wil veranderen zet ik je aan tot handelen of help ik je bij het hoe. 

 

Doel van de driedaagse: Jezelf beter leren kennen. Je gevoel leren (h)erkennen. Een concreet plan om je leven meer vorm te geven in overeenstemming met je diepere verlangens. 

 

Wat is deze driedaagse niet? Geen kostbare ellenlange stilte retraite met als onderwerp de ellende van de wereld of van jezelf.

Wat is deze driedaagse wel? Drie zaterdagen met uitdagende, creatieve opdrachten.

Momenten van stilte.

Wandelingen in de natuur. 

Yoga.

Familie opstellingen. 

Je staat stil. Je reflecteert. Je krijgt inzichten waarom iets is zoals het is. 

 

Drie zaterdagen, ter inspiratie. Bewustwording en vermaak.

Plezierig en soms ook confronterend.  

 

Wat vraag ik van jou? Je staat open voor coaching. Bent niet vies van bewustwording en spiritualiteit, wel down to earth. Je schrikt er niet voor terug om leuke, uitdagende en confronterende opdrachten te doen om jezelf beter te leren kennen. Je houdt van serieuze gesprekken en van humor. Je bent bereid de film down to earth te kijken als voorbereiding op de drie daagse. Heb je daarna nog vragen? Schroom niet om mij te contacteren. 

 

Wanneer:

 1. Data: *In verband met de corona maatregelen hebben we een bewuste keuze gemaakt om de eerste dag niet door te laten gaan in de geplande vorm. Zodra het weer door kan gaan ontvangen de deelnemers bericht. 
 2. Locatie: de allermooiste sigarenfabriek in Valkenswaard, Meerstraat 8. 
 3. Inclusief lunch en drankjes.
 4. Bomvol leuke, creatieve opdrachten. Momenten van stilte. Wandelingen. Creatieve opdrachten. En een heerlijke yoga sessie.
 5. Down to Earth.

De laatste dag staat in het teken van reflectie en in het teken van het nieuwe jaar en de vervolgstappen die jij gaat zetten. 

 

Prijs voor drie dagen: 

€333,- per persoon. Inclusief lunch, drankjes, materialen en opdrachten. 

 

Meld je nu aan en mail:  Ilse@themeproject.nl 

 

1 Reactie
 • Marion Bloks
  Geplaatst op 11:25h, 20 februari Beantwoorden

  Oh gaaf, Ilse.

  Kan ik me,onder voorbehoud, vast aanmelden?

Geef een reactie