Jacqueline Mennen

Hey hallo! Ik ben Jacqueline. Holistisch coach en manager in één. Mijn sterkte ligt bij het ondersteunen en begeleiden van veranderprocessen. Dit zowel bij individuele, als bij algemene processen. Ik ben analytisch, positief kritisch, doortastend en ga altijd op zoek naar de oorzaak van een probleem. Door de oorzaak van een probleem aan te pakken krijg je echt resultaat.

Door mijn eigen ziekteproces enige tijd geleden weet ik hoe het is om een tijdje gebruik te maken van de WIA. Niemand wil in zo’n traject terecht komen, maar het heeft mij ook veel gebracht. De periode dat ik ziek ben geweest heeft mij geleerd om echt te luisteren naar de signalen van mijn lichaam en een andere kijk op het leven te ontwikkelen. Daarnaast heeft het mij zeker geholpen om de juiste keuzes te maken op persoonlijk en zakelijk gebied, waardoor ik veel meer plezier en geluk ervaar.

Op dit moment ben ik werkzaam op 2 vlakken. Enerzijds als teamleider, anderzijds als zelfstandig re-integratie begeleider en coach. Voor mij is de rode draad in al deze werkzaamheden dat ik mag bouwen. Bouwen zodat het mooier en beter wordt. Ik heb deze kwaliteiten allemaal in mij, dus zet ik ze ook in. Dat gun ik jou ook: dat je gebruik mag maken van alle kleuren die je bezit. Daarnaast ben ik expert om met jou het antwoord te zoeken op de vraag: wat wil je nou eigenlijk echt?

Mijn innerlijke waarden: vrijheid, authentiek, samenwerken, plezier, openheid.

Inspiratiebronnen: wandelen, muziek, natuur, reizen, sneeuw.

“What ever you decide to do, make sure it makes you happy!”

Start now

Ben jij klaar om keuzes voor jezelf te maken?
Ben jij klaar om alle excuses, smoesjes en aannames over jezelf en anderen te elimineren?
Zeg je “ja” tegen de kunst van het leven?