Wie ben jij en wat wil je nu echt?

The Me Project gaat niet over het symptoom of het etiketje: het aankomen en afvallen, de onrust, de eetstoornis of het piekeren. Het gaat over jou.

 

The Me Project is geen instant-happinez-formule: “als je je negatieve gedachtes voor positieve vervangt” komt het wel goed. Als je namelijk van nature al een piekeraar bent, ga je daar ook weer over nadenken. Daar wordt geen mens blij van!

 

In The Me Project ga je een stap verder. Je gaat kijken naar hoe je op dit moment in het leven staat. Wat voor jou belangrijke waarden zijn.  Je leert je gedachten niet altijd even serieus te nemen. Je laat je gevoelens toe. Je leert zelfcompassie ontwikkelen. Stap voor stap krijg je in een coachingstraject inzicht in waarom je de dingen doet, zoals je ze doet. Om vanuit dat inzicht opnieuw keuzes te maken. Voor meer rust, plezier en vertrouwen in het leven.

 

Zo ontwikkel je het vermogen om tevreden te zijn onder alle omstandigheden: gelukkige en minder gelukkige momenten. Het maakt je weerbaar, flexibel, compassievol en verstandig. En als je geneigd bent tot (ongezonde) afhankelijkheden: ben ik de expert om je inzichten te geven, waardoor je keuzes voor jezelf kunt maken en je gevoelens kunt leren vertrouwen.

 

Een Me-Project is een coachingstraject waarin jij zelf investeert. Geen vergoedingen maar investeringen. Mocht je het niet kunnen betalen kijken we samen naar creatieve manieren hoe je jouw Me Project kunt financieren.

Geef je probleem een stoel.

Vraag eens of ze erbij komen zitten. Kijk er eens naar. Ervaar wat het je wil zeggen.
Leer het kennen. En… leer er om lachen!

8 kleine of grote stappen

The Me Project bestaat uit acht stappen. Daarin brengen we focus aan (wie ben je, wat wil je en waar kom je voor?), roepen we vertrouwen en moed op en gaan we aan de slag in de praktijk. De ervaring. Want alleen op basis van doorleefde ervaring kun jij stappen maken. Wat we belangrijk vinden is dat je commitment naar jezelf toe claimt. Als je moet van je partner / je baas / je moeder werkt het niet. Je doet het echt alleen voor jezelf.

stap 1 Vertrouwen

Allereerst onderzoeken we of er genoeg wederzijds vertrouwen is om samen te werken. We bespreken samen de inhoud van het contract.

stap 2 De waarheid

Wat is het dat jou tegenhoudt jezelf te zijn? De werkelijke oorzaak?
Mooi. Helder. Rauw.

stap 3 Opheldering

“Aha. Zit dat zo! Doe ik dat echt? Jeetje… Ja… nu zie ik het.”

stap 4 Stapjes maken

En dan ineens zie je dat je dit overal doet. Gefeliciteerd! En dan begint het festijn. Oude patronen komen weer boven. Je krijgt onvermijdelijk te maken met mechanismes van schaamte en schuld. Dat is niet erg. Dat is goed. Steeds opnieuw de dans (en de kans!) om echt voor jezelf te gaan staan.

Stap 5 Commitment

“Yes! This is ME! Dit is voor mij belangrijk. Hier gaat het over!”

stap 6 Integratie

“Hoe geef ik hier verder vorm aan? Nu. Hier. In mijn leven.”

stap 7 Terugblik

“Stilstaan bij wat je gedaan hebt. Inzicht verdiepen & integreren.”

stap 8 So far so good

De vrijheid roept. En je maakt steeds meer stappen om onder alle omstandigheden jezelf te zijn.

Start nu!

Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek weten we of de klik er is en of ik je kan helpen. (Het gebeurt wel eens dat ik iemand doorverwijs naar een andere hulpverlener / voor een samenwerking kies om jou beter te kunnen helpen.) Vervolgens brengen we je problematiek in kaart en maken we een programma op maat. Ik werk op locatie in Valkenswaard maar soms is het ook lekker naar buiten te gaan of een andere plek op te zoeken. Naast persoonlijke coaching ontvang je ook coaching via whats app en email. We pakken je probleem samen aan!

Your me