Bij The ME Project gaat het om jou

The Me Project gaat om jou en het inzichtelijk krijgen van datgene waar jij ontevreden over bent. Zodat je keuzes kunt maken en een andere koers kunt varen. The Me Project gaat niet over jouw beperking, symptoom of etiketje: Het gaat over jou. We kijken naar jouw specifieke situatie en hoe we jouw levenskwaliteit kunnen verbeteren al dan niet in de vorm van werk.

Als je een “Me Project” aangaat gaan we stappen zetten. Je gaat kijken naar hoe je op dit moment in het leven staat. Wat voor jou belangrijke waarden zijn. We brengen jouw mogelijkheden in kaart: wie ben je? wat wil je? Daarnaast begeleiden we ook richting zelfstandig ondernemerschap. Daarin zijn we ervaringsdeskundig, gespecialiseerd en denken we graag buiten de kaders.

Een traject wordt in overeenstemming met UWV bepaald

Participatie interventie

Vind je het moeilijk om contacten te leggen? We begrijpen dat het spannend is. The Me Project kan je helpen om weer contacten te leggen/ onderhouden.

In een traject kijken we naar de mogelijkheden, om weer in contact te komen met mensen om je heen en welke acties hiervoor nodig zijn.

Bij The Me project is vertrouwen het belangrijkste. De stappen ga je zelf zetten, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Waar kun je aan denken:

 • Anders omgaan met je (gezondheids)problemen
 • Positiever denken
 • Je kwaliteiten ontwikkelen
 • Angsten overwinnen
 • Hulp vragen
 • Werken aan je zelfvertrouwen
 • Zelfcompassie ontwikkelen
 • Kleine stappen zetten, om je doel te bereiken.

 

Stap voor stap in beweging komen? Wij helpen je graag.

Maatschappelijke deelname

Heb je moeite om samen met andere mensen dingen te doen? The Me Project kan je helpen om weer actiever te worden in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan sporten of vrijwilligerswerk.

Denk bijvoorbeeld aan sporten of vrijwilligerswerk bij jou in de buurt. In een traject kijken we naar de mogelijkheden, om weer in contact te komen met mensen om je heen en welke acties hiervoor nodig zijn.

Bij The Me project is vertrouwen het belangrijkste. De stappen ga je zelf zetten, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Waar kun je aan denken:

 • Uitzoeken waar je energie van krijgt
 • Stip op de horizon bepalen: wat zou ik willen doen? Hoe kom ik daar? Welke stappen kan ik nu zetten om mijn doel te bereiken? Wie kan me daarbij helpen?
 • Het kan zijn dat je onzeker bent geworden over jezelf. Dan kijken we wat er nodig is om dit te verbeteren.
 • We ondersteunen je bij het organiseren van de hulp die je nodig hebt om weer in beweging te komen. En we helpen je je angsten overwinnen.

Stap voor stap ga je weer deelnemen aan de maatschappij. Daarbij helpen we je graag.

Werkfit

Soms kan het zijn dat je door omstandigheden al een tijdje thuis bent. Bijvoorbeeld door gezondheidsproblemen. Of je bent na een werkperiode ineens je baan kwijt geraakt en je vraagt jezelf af: wat nu?

Welke stappen wil ik zetten? Soms kan een ziekte/ burn-out of ontslag, je wereld op zijn kop zetten. Dat begrijpen we bij The Me Project als geen ander.

Samen bekijken we wat jij nodig hebt als voorbereiding om weer aan het werk te gaan. We houden rekening met je mogelijkheden. Brengen je kwaliteiten in kaart. Ook als je jouw kansen met betrekking tot zelfstandig ondernemerschap uit wilt zoeken, ben je bij ons aan het juiste adres.

The Me Project levert maatwerk. Kijkt naar jou als persoon. We maken een realistische schets van de arbeidsmarkt en gaan samen kijken hoe en op welke manier jij jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt vorm kunt geven.

Dit doen we stap voor stap. We bekijken hoe je je belastbaarheid weer op kunt bouwen. En aan het einde van het traject heb jij zicht op welke banen/ werkgevers bij jou passen. Daarnaast brengen we in kaart hoe je uitval kunt voorkomen. We begeleiden bij je terugkeer op de arbeidsmarkt. Zodat je, wanneer je gaat solliciteren een duurzame match op de arbeidsmarkt kunt maken.

Naar werk

Dit is een traject met als doel: een betaalde baan! Mogelijk heb je bij The Me Project al een Werk-fit traject gevolgd en is dit een logisch gevolg. Mogelijk weet je al langere tijd wat je wilt, maar lukt het je nog niet om de juiste werkgever te vinden.

Daar kan The Me Project je bij helpen. We ondersteunen je bij het vinden van de juiste baan/ een geschikt netwerk. Maken een CV op maat. En zorgen ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Jouw werkhouding en motivatie zijn ook erg belangrijk. Tijdens een traject spiegelen we jou hierin en gaan we op zoek naar de juiste match op de arbeidsmarkt.

Start now

Ben jij klaar om keuzes voor jezelf te maken?
Ben jij klaar om alle excuses, smoesjes en aannames over jezelf en anderen te elimineren?
Zeg je “ja” tegen de kunst van het leven?