?

Een traject met impact!

In deze tijd komen er veel mensen bij mij in de praktijk die graag meer plezier en zingeving in hun leven wensen. 

Ze zijn de passie, het vuur een beetje kwijt. Of ze zoeken naar balans: ze houden al tijden alle ballen hoog. 

 Maar dat stuk waar ze energie, plezier en zingeving uit halen, die bal, die zit vaak nog niet in het doel! Dat kan echt anders. Door stil te staan bij wat je raakt. Je drijft. Je beweegt. 

Met de unieke SCOREN aanpak help ik je graag op weg. 

Kortom: ik daag je uit om hoger spel te spelen in je leven / je werk / als ouder, partner, ondernemer.

 Ik leer je SCOREN op sensitieve zaken en spelenderwijs keuzes te maken die bij je passen.

Scroll naar beneden voor meer informatie: of plan een gesprek!

Welkom!

SCOREN! Spelenderwijs je hogere doelen bereiken!

Werkwijze
De werkwijze die we toepassen bij de coaching en re-integratie trajecten van The Me Project is de SCOREN methodiek! Wij laten jou SCOREN op jouw hogere doel en keuzes maken! Daarbij zijn we resultaat gericht en gedreven. Maar vooral: hard op het doel, zacht op de man en houden we van humor.  Spelenderwijs je hogere doelen bereiken.

S

Stel sensitieve doelen waar je opnieuw gepassioneerd van raakt
Veel mensen stellen zich onbewust verplichte doelen. Een veel verplicht doel: afvallen om het lichaam van een fit girl te hebben. Een sensitief doel is anders. Dan kun je jezelf het doel stellen om dagelijks te gaan bewegen om je kwaliteit van leven, conditie en gezondheid te verbeteren. 

  • Voel je het verschil? 

C

Creëer een support netwerk .
Vaak weet je de mensen wel waarbij je kunt klagen. Of je verhaal kunt doen. Maar wie zijn je medestanders? Welke mensen moedigen je aan? Aan welke mensen leg je verantwoording af om je doelen te bereiken? 

  • Kortom: sta je in reactie of in creatie modus? 

O

Open jezelf voor een hoger doel om mee samen te werken 
Je hebt jezelf. Je doelen en je support netwerk. Maar stel jezelf ook eens de vraag: van wat voor hoger doel of energie kan ik me voorstellen dat ik ermee samen zou werken? 

Zelf werk ik vanuit het hogere doel dat ik (Ilse) mensen mee wil geven trouw te zijn aan hun gepassioneerde doelen en liefdevolle mogelijkheden: in plaats van aan hun angsten en innerlijke demonen. (Zefl)liefde is een enorm belangrijke energie van waaruit ik werk. 

R

Realiseer een game-plan op basis van je unieke kwaliteiten en hulpbronnen. 

In plaats van te beginnen met het opstellen van een CV. Start met het in kaart brengen van jouw hulpbronnen en sterke kwaliteiten / punten waaruit je kunt putten. Vanuit daar leven / werk/ je onderneming vorm geven geeft je veel meer energie. 

E

Eigenaarshap. Maak het jezelf makkelijk. 
Neem eigenaarschap over jouw leven. En maak je gewenste doelen tot standaard instelling. Als je dagelijks weet waar je het voor doet: wordt iets een gewoonte. 

Maak het jezelf makkelijk en niet onnodig ingewikkeld. Simpel voorbeeld: wil je gezonder leven, vind je het moeilijk om chocolade te laten staan: waarom haal je het dan in huis? 

N

Neem jezelf niet te serieus. 
Leer om jezelf lachen en kijk met compassie. Er gaan momenten komen waarin het moeilijk wordt je doel te bereiken of waarin het lastig wordt hoger spel te spelen. Sla jezelf niet om de oren. 

Als je doelloos op de bank zit en jezelf betiteld als lui en ongemotiveerd: vraag jezelf eens af: wat is hier precies aan de hand ? Wat is je struikelblok en wat, in de naam van liefde, heb je nodig om daaraan voorbij te komen?  

Speel hoger spel. 
Bereik je doelen.
Spelenderwijs. Liefdevol. 

En ontwikkel jezelf, je carrierepad en je mooie dromen. 

Waar wacht je nog op? 

Tijd om te SCOREN!

Ja ik wil SCOREN!

 

Wil jij spelenderwijs je hogere doelen bereiken? 

Vul je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.