Take care &

have fun

The ME Treat: Een traktatie voor jezelf!

Ik geloof in een wereld waarin je mag doen waar je blij van wordt. Waar je van nature blij wordt van hetgeen je doet. Omdat je doet wat dichtbij jezelf staat en dat je daarmee ook resultaat behaald! 

Daarom ontwikkelde ik de ME – Treats. Een ME Treat is een traktatie voor jezelf.  Niet in de vorm van een stukje chocolade, een dagje sauna of een lekker kopje koffie. Nee. Maar wel in de vorm van een moment voor jezelf waarbij je bewust stil staat bij wat je drijft. En waarbij we nog bewuster stil staan bij  jezelf en bij je baan / werkende leven of onderneming. 

Waarom? Ik hoor echt veel te veel mensen klagen over hun baan en hun bestaan! Dat vind ik echt eeuwig zonde! Ik geloof er namelijk in dat jij mag doen waar je blij van wordt! Waar je energie van krijgt!

En ik geloof ook dat dat makkelijk mag gaan! Daar heb ik mijn persoonlijke missie van gemaakt. Als coach, counsellor en re-integratie begeleider is dat wat mij drijft. 

Blije mensen, op fijne plekken. 

Na dit traject:

Heb jij helder wat jouw sweet spot is en waar jij blij van wordt.

Kun je jouw belemmerende overtuigingen doorbreken

Heb je helder wat je mogelijkheden zijn en waar je deze in kunt zetten

Kun je actief kiezen voor een nieuwe weg 

  • Heeft dit traject niet allen impact op je werk maar vooral op je energie niveau en je leven
  • Heb je een bredere visie op je werk en je werkveld: maar beter nog op jezelf. 

 

 

Ik (ilse) ben deze ME Treats gestart omdat er altijd een ding is geweest wat mij heeft weten te raken om zelf stappen te zetten in mijn ontwikkeling: en dat is bewustzijnsontwikkeling. Niet alleen maar door erover te praten of te lezen: maar vooral en bovenal door de kennis bewust toe te passen. Kortom: door ervaring! 

Ik krijg met regelmaat de vraag: “hoe komt het toch dat jij altijd zo blij in het leven staat?” Ik ben niet altijd blij, dat vind ik een irritant credo. Maar ik ben van nature wel blij van aard. En ja: daar heb ik werk voor gedaan! Dat is niet vanzelf gegaan: ik heb daar bewuste keuzes in gemaakt. 

Tijdens een ME Treat ontvang je ervaringsgerichte oefeningen om aan de slag te gaan met jezelf. Zodat je weerbaar en vrolijk in het leven leert staan en keuze’s leert maken die voor jou werken.   

Elke ME Treat heeft een speciaal vooraf aangekondigd thema. 

Ik beloof je: de ME treats zijn altijd een ontdekkingsreis, verzorgd met heerlijk eten. Want persoonlijke ontwikkeling is bij ons hoe dan ook een feestje! Met heel veel leuke opdrachten en leuke mensen die ervoor kiezen om zelf het heft in eigen hand te nemen. Kortom: mensen die actief kiezen voor een leuker leven! Een leven met meer energie en een leven waarin ze weten waar ze voor staan!

Meld jij je aan? 

Meld je nu aan!

The ME Treat:

Let's meet!

Start now

Wil jij jezelf verder ontwikkelen tijdens een ME – Treat? 

Vul je je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.