Special edition Me – Treat: happy halloween! :-)

Vertrouw jij op de spinsels in je hoofd? Of op de wijsheid in jezelf? 😉 

Het zal je niet ontgaan zijn dat deze editie van de Me Treat 1 op 1 is en online!  Voor nu: in verband met de kleine op komst, maak ik andere keuzes. Want mijn leven verandert en ik verander mee. 

In de natuur: zie je de seizoenen. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Zo ook in onze levens. En levensfases. Wij mensen hebben alleen een extra uitdaging: wij hebben een denkende mind. Die ons soms meer vastzet dan we zouden willen 😉 Terwijl we van binnen allang voelen / zien of weten wat de weg is…. 

En als we niet vertrouwen op wat we van binnen weten wordt alles stroperig. Kost het energie. We staan als het ware aan ons gras te trekken, of kijken naar het gras van de buurman. En dat is gek, want gras groeit vanzelf. Het heeft alleen wel onderhoud nodig. Dus laten we daar eens beginnen. Bij jou. En jouw onderhoud.  

Ik leer jou in deze masterclass oude energie te shiften, te vertrouwen op je natuurlijke ritme en ingevingen. En vol te gaan voor wat klopt voor jou! Voor meer energie, plezier en betere resultaten op diverse gebieden van je leven. 

Tijdsinvestering: 90 minuten
1 0p 1. Online. 

Op 14 en 28 oktober is er nog plek. 

Investering: €111,- euro. 

Meld je aan. Dan stemmen we samen af. 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *