9 juli 2022 – Heaven On Earth not a place to be, but a decision to make!

9 juli is de eerste Me Treat! Met het speciale thema: 

Heaven On Earth – Not a place to be, but a decision to make!

All you have to Choose. Is Choose. Naturally. 

Een speciale editie van The Me Treat waarin ik je laat zien dat veranderen ontzettend leuk is! Hoe je van overleven naar leven kunt gaan. Ik laat je vertrouwen op intuïtieve ingevingen en leer je hoe je op alle gebieden van je leven meer tot bloei kunt komen. 

Deze speciale editie, die aangeboden wordt voor een speciale prijs omdat het de eerste keer is! Richt zich op mensen die graag meer vanuit hun hart zouden willen leven of die graag wat meer zon in hun hart zouden willen laten! 

Deze dag krijg je tips, tricks en tools om haast uit je dag te halen. Bewust je doelen te bereiken door bewust keuzes te maken, waardoor je leven meer in flow komt. 

Resultaat? Een leven wat makkelijker gaat. Waarin je resultaten gaat behalen die voor je werken, in plaats van dat jij ploetert voor je resultaten. Dit doe je door te kiezen wat echt bij je past! En je te richten op jouw natuur: de wensen, dromen en doelen die echt van jou zijn. Familie systemen die je tegenhouden? Stoffen we af. Belemmerende overtuigingen? Kusje erop! En door.  Wij gaan voor een leven waarin jij aan het roer staat maar je ook gaat zien dat dingen zich mogen ontvouwen en er altijd hulp voor je is. 

Doelgroep? HSP-ers. Maar dit keer niet alleen de hoog-gevoelige. Maar vooral de Highly Sunny Persons! De personen die van natuurlijk vrolijk van aard zijn, graag hun dromen en doelen achterna gaan. Maar zich vaak afvragen: hoe dan? Of snel in hun hoofd schieten. Wellicht ben je af en toe ook wat perfectionistisch of piekerig van aard…

Deze Me – Treat voelt als een vakantie en dat is wat het wat mij betreft wat het zou moeten zijn: een relaxte dag, met humor, ontspanning en bewustwording. Waarin je veel leert. Onder andere om met meer plezier in het leven te staan. 

Cause Heaven On Earth is not a place to be, but a decision to make!

So you better choose. Choose. Naturally!

Heb je behoefte om hierbij  een extra 1 op 1 coachings pakket af te sluiten of een half jaar / jaar traject af te sluiten: neem contact op voor de mogelijkheden, 

Prijs: omdat het de eerste keer is, eenmalig €111,-. 

Hierna stijgt de prijs naar €199,-

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.