Ilse Jansen

Hallo allemaal! Ik ben Ilse. Oprichtster van The Me Project en ik geloof heilig in het principe van bewust veranderen. De tijd waarin we nu leven, vraagt om bewuste mensen met een bewuste visie. Een andere aanpak. Mijn hele leven al ben ik heldervoelend, helderwetend en helderziend. Dat wist ik zelf niet en daardoor liep ik vast. Inmiddels weet ik beter. Mijn gaves zijn gaaf! En die zet ik volop in: in personal life & business wise.

Ik maak mensen graag bewust van hun natuurlijke potentieel.

Werk met wat er is, met wat dichtbij je staat, wat van waarde is, dan volgt vanzelf het resultaat!

Change. Naturally.

Mijn innerlijke waarden: verbinding, authenticiteit, bewustzijn, oprechtheid, samenwerken, duurzaamheid, liefde, humor, spelend leren/ faciliteren.

Inspiratiebronnen: de natuur, het leven zelf, de mensen om mij heen, mijn opleiding aan Phoenix opleidingen Utrecht en in het bijzonder: de opleiding ambacht van het hart.

Als je je hart opent krijg je oog voor het goede in de mensen en de dingen om je heen. Voor waar je eerder vanzelfsprekend vond. Je gaat teleurstellingen makkelijker relativeren. Je wordt ontvankelijk voor de unieke mogelijkheden die zich steeds weer voordoen. Door je hart te openen wordt je je bewust van de diepere dimensie van je eigen bestaan. Je gaat begrijpen wie je bent en waarom.

Mijn visie: Change. Naturally.

De natuur verandert continue om ons heen. Wij mensen lijken soms te verstarren. Jammer toch? Ik geloof dat veranderen leuk en fijn mag zijn. Dat vind ik niet alleen. Inmiddels zijn we met een fantastisch team: samen bouwen we aan bewustzijn. Met heel veel fantastische mensen. Dat is kei gaaf. Daar ga ik van stralen. Waar ga jij van stralen?

Bel The Me Project.
Change. Naturally.

Start now

Ben jij klaar om keuzes voor jezelf te maken?
Ben jij klaar om alle excuses, smoesjes en aannames over jezelf en anderen te elimineren?
Zeg je “ja” tegen de kunst van het leven?