Ingrid Lavrijssen

Hoi! Ik ben Ingrid. Ik ben coach, loopbaancoach, re-integratiebegeleider, HR-manager en job-coach. Met een drijfveer voor de mens en zijn bewustzijns- ontwikkeling.  Ik vind het leuk om mensen echt te zien en ze te begeleiden in een richting waar ze echt blij van worden. Vooral wanneer ze daarbij hun eigen patronen weten te doorbreken en zonder schroom voor een nieuwe weg kiezen.

Voor mij bestaan mensen uit vele kleuren en lagen, als ik dat tot een geheel kan verwezenlijken waarbij mensen uit zichzelf stappen gaan zetten en gaan stralen, ben ik tevreden. 

Mijn aanpak is oplossingsgericht: kijken naar wat je wil en wat je dit gaat opleveren. Met een kleine stap ga je al onderweg, hiermee creëer je actie, verandering en nieuwe kansen. 

Mijn innerlijke waarden:  creativiteit, mede-menselijkheid, bewustwording, humor, onafhankelijkheid, zorgvuldigheid en gedrevenheid.

Inspiratiebronnen:  Ik word blij van mijn gezin, muziek, zingen, rondstruinen in de natuur. Ik hou van mensen met al hun kleurrijke facetten. Verder houd ik me bezig met creatieve interieur projecten, groot en klein.  Naast mijn werk als coach kun je me ook benaderen voor styling advies. 

“De pessimist zit bij de pakken neer, de optimist maakt ze open”

Start now

Ben jij klaar om keuzes voor jezelf te maken?
Ben jij klaar om alle excuses, smoesjes en aannames over jezelf en anderen te elimineren?
Zeg je “ja” tegen de kunst van het leven?