Monique Heesterbeek

Hoi! Ik ben Monique! 

Gespecialiseerd stress en burn – out coach en autismespecialist.  Veelzijdig, daadkrachtig en doortastend zijn woorden die mij typeren. Ik haal energie uit het op weg helpen van mensen. Op een praktische manier, met oog voor de mens die ik voor me heb, ga ik te werk.

Ik ben moeder van 4 fantastische kinderen en daar haal ik veel energie uit. Van creatief bezig zijn, laad ik op. Ik hou ervan om binnen en buiten de kaders te denken zodat er een traject op maat ontstaat. 

Wat jij nodig hebt, daar sluit ik op aan. Door mijn ervaring, kennis, inzet en enthousiasme, hoor ik terug van mijn klanten dat ze weer zin krijgen om vooruit te kijken en stappen te zetten. Dat is waar ik het voor doe! 

Mijn innerlijke waarden: verantwoordelijkheid, creativiteit, doelen bereiken, samenwerken, medemenselijkheid en zorgvuldigheid.

Inspiratiebronnen:  Ik haal inspiratie uit mijn gezin, de natuur, creatief bezig zijn en samenzijn. Ik ben dol op eten, een goed glas wijn en kerstmis. En met een fantastische netflix serie, kom ik heerlijk tot rust. 

“Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes… Including you.”

– Anne Lamott

Start now

Ben jij klaar om keuzes voor jezelf te maken?
Ben jij klaar om alle excuses, smoesjes en aannames over jezelf en anderen te elimineren?
Zeg je “ja” tegen de kunst van het leven?